Tuesday, April 10, 2007

Gamen met een knuffel!

Flappie is het hondje, links van Vosje. Vosje heeft geen eigen site.Op de foto zie je Flappie. Hij is mijn Webkinz-toy. Een toy is speelgoed. Je weet wel, van Toy Story. Dat betekent Speelgoed Verhaal. En Webkinz is ook een internetsite, waar je knuffel een eigen huisje heeft. Op de site zie je alle knuffels die je kunt verzamelen. Ze zijn echt cool en lief. Iedereen heeft ze op school.

Bij de knuffel zit een code waarmee je kunt inloggen op Webkinz.com. En dan komt je knuffel tot leven op internet. Het is een soort tamagotchi. Dat is een moeilijk woord voor een knuffel waar je voor moet zorgen. Anders gaat hij dood. Flappie heeft een eigen huis op Webkinz. Ik kan het huis steeds mooier maken en lekker eten kopen voor Flap in de Webkinz-winkel. Om geld daarvoor te krijgen, moet ik - heeeeel vervelend:-) - allerlei games doen, met heel veel levels. Het is echt heel leuk.

Ik vind het jammer dat jullie in Nederland niet met Webkinz kunnen spelen. Ze zijn alleen in Amerika te koop. Papa en mama hebben bedacht dat we een knuffel 'adopteren' voor de Vondelschool. Dan zetten we de naam en inlogcode met een foto van de knuffel op mijn blog - dan kunnen jullie er ook mee spelen. Meer hierover binnenkort.

4 comments:

Tjan said...

Slim hoor, van jouw papa en mama. Kun je binnenkort met je vriendjes in Nederland met dezelfde Webkinz spelen! Was het lichtje gisteren misschien toch geen vliegtuig, maar écht een vallende ster!

groetjes van Joke en Gert-Jan

Anonymous said...

Lieve Xan,
Wat leuk, dat je kan gamen met een knuffel en wat heeft ie een leuke naam Flappie. Ga maar goed voor hem zorgen.Ondertussen heb jij er al weer aardig wat woordjes bij geleerd.Knap hoor!Ga zo door. Veel liefs van opa en oma.

Anonymous said...

Beste Xan,
Matthijs wil graag weten of de game leuk is, want hij wil heel graag een keer met jou Webkinz spelen!!!!! Vertel je het gauw als hij kan beginnen? Verder wil Matthijs graag vertellen dat hij morgen in een musical speelt: ik ben kok en ik moet heel veel zeggen.
Matthijs wil heel graag met je spelen, maar dat kan niet en dat vindt hij heel jammer!
Nu moet Matthijs naar bed, want hij moet morgen fit zijn voor de musical!!!!
Groetjes, Matthijs

Anonymous said...

Ha Xan. Leuk man, die Amerikaanse toys! En je kunt je hondje gewoon in een hoekje van het beeldscherm laten poepen, hoef je hem niet eens uit te laten. Vergeet niet met Vosje te spelen hè, anders willen wij die wel adopteren (nee hoor, grapje, maar Vosje is natuurlijk de leukste 'pet' - dat betekent huisdier - van de wereld.
Dag Xan, tot snel! Succes met Webkinz! Liefs van Annet en Domi