Monday, April 16, 2007

Bo heeft honger

Bo lust best zo'n eekhoornWhiskas verkopen ze hier alleen bij 'de Rus'. De Waban Market heet onze supermarkt, en daar werken alleen maar Russen. Dat is de enige plek waar we soms Whiskas kunnen kopen. Het liefst zou Bo natuurlijk een vogel eten, of nog liever, een eekhoorn. Die lopen soms heel dicht langs het raam, over het terras. Bo wordt dan helemaal gek. Vos trouwens ook - die rent ze door het bos achterna. In de straat zag ik vandaag een dode wasbeer. Die was tijdens de storm uit een boom gewaaid denk ik. Ik vind het heel erg zielig.

3 comments:

Anonymous said...

Wat een leuk plaatje van Bo en dat eekhoorntje. Zou het niet een erg groot hapje worden voor Bo?Misschien toch maar liever de whiskas van de Rus!Voor Vosje wel een prachtig echt speeltje zo`n eekhoorn. Lijkt me leuk om haar er achteraan te zien rennen.En Xan wat ontzettend zielig voor dat wasbeertje he,oma schrok ervan toen ze het las.Tot de volgende keer maar weer,liefs opa en oma Woupke.

Paul said...

Ha Xan!
Wat een stoere foto zeg! Dat uitzicht zouden onze katten ook wel willen. Ze zien nu alleen maar stomme en suffe buurtpoezen - en zeker niet van die vlotte eekhoorns. Verder hadden we hier inderdaad een hele hete marathon dit weekend. Iedereen stond stil of wandelde! Wel weer leuk voor Paul die in zijn 10 kilometer iedereen kon inhalen :-) We gaan je volgen en tot snel! Kus voor jou, pappa en mamma en de dieren van Hetty en Paul X

Tjan said...

Tjonge, Xan, wat maak jij veel mee daar in Amerika! Wij noemen je weblog hier al 'De spannende avonturen van Xan', zoveel beleef je daar... Een marathon vlak bij je huis, brandweermannen in de bioscoop en in het circus een clown die 'oma' heet. We blijven je site bezoeken hoor, om al die spannende verhalen te lezen!
Liefs van Joke & Gert-Jan