Sunday, April 22, 2007

Wanneer gaan we weer naar Amerika?

Wie is het echte vrijheidsbeeld?Dat vroeg ik papa en mama in de auto, toen we terugreden vanuit New York. Eerst begrepen ze het niet. Hoezo? Nou, Amerika met al die Spider Man gebouwen, en die flat van King Kong. Toen moesten ze hard lachen - flauw hoor - maar ik vind New York pas echt Amerika. Waban, ik weet niet zo goed waar dat op lijkt. In ieder geval niet op het Amerika van films. Dat doet New York wel. Cool!

3 comments:

Tjan said...

Hoi Xan,

Wat een avonturen weer aan het begin van een nieuwe werkweek! Ziet er allemaal vrolijk en zonnig uit, zeg. Leuk dat je ons het Echte Amerika laat zien: the Real Thing. En je zet ons nog aan het denken ook, met je quizvragen.

Waar Waban op lijkt weet ik denk ik wel: Waban is gewoon het Bussum van Amerika! En bukt papa omdat hij moe is van het sjouwen van allemaal zware tassen? Op welk dier je in Central Park geklauterd bent, weet ik niet. Is het een elephant?

Ja, wij gaan ook weer aan het werk. Een hele dag zelfs, en dat terwijl ook hier het zonnetje schijnt...

O ja, was Vosje blij toen hij je weer zag?

liefs van
Joke en Gert-Jan

Anonymous said...

Ha lieverd,
Ik kan me heel goed voorstellen, dat New York voor jou Amerika is,er is daar ook zo veel te zien en te beleven, oma heeft ook wel een beetje dat gevoel. Wat heb jij deze vakantie weer een hoop gezien en meegemaakt, best wel moeilijk om dan weer naar school te moeten, maar je moet maar denken,alle kindertjes in Nederland moeten ook weer naar school en die hebben niet zoveel moois gezien als jij en papa moet ook weer werken ook al is het heel mooi weer. Heel veel liefs van opa en oma en de volgende keer hoor ik weer de leuke verhalen over jouw school en je vriendjes. Veel plezier en gr aan je mama en papa

Anonymous said...

Hoi lieve Xan,
Wat een superfoto's van New York. En je hebt gelijk hoor, New York is echt het ultieme Amerika. Weet je dat ze het De Grote Appel (The Big Apple) noemen? Ik ga snel Night at the Museum kijken, dan weet ik wat jullie daar allemaal hebben gezien. Hier is het gelukkig ook nog steeds lente en lopen we ook in t-shirts. Succes en vooral veel plezier op school! Liefs van Annet en Dominique