Sunday, April 1, 2007

We zijn er - en Bus, Bo en Vos ook

Met bus, bo en vos in ons nieuwe huis in WabanAfgelopen donderdag zijn we in Boston geland. Het ging best snel, en het was nog licht toen we aankwamen. In Nederland sliepen al mijn vriendjes toen al lang, want het is daar zes uur later. Ik werd wel midden in de nacht wakker. Dat heet 'jet lag'. Best grappig. De beesten kwamen een dag later. Ik ben heel blij dat ze ook hier in Amerika zijn. Heel grappig: Vos heeft ook een jet lag. Ze wordt om half twee in de nacht wakker en dan moeten papa of mama haar even uitlaten. Zij vinden het niet echt grappig. Vos kan hier los in de tuin lopen. Alleen zijn hier ook echte vossen en zelfs coyotes, een soort wolven. Het leukste vindt ze de grijze eekhoorns in de tuin. Het zijn er echt heel veel en ze zijn heel snel. Wat wel cool is dat we wel 13 kindertv kanalen hebben, en dat je de tv op pauze kunt zetten. Vandaag gaan we in de buurt naar een echte dinovoetstap kijken. De zon schijnt hier gelukkig al de hele week. Over twee nachtjes ga ik hier naar mijn nieuwe school. Bah.

3 comments:

Tjan said...

Wolven in de tuin...?! Weet je zeker dat dat geen 1-aprilgrap is? Ik ben benieuwd hoe je eerste schooldag is. Lots of luck, Joke en Gert-Jan

Anonymous said...

Ha Xan,

Was het leuk? Je eerste schooldag? Opa en Oma Woupke zijn erg nieuwsgierig. Zitten er leuke kinderen in je klas? En heb je een juf of een meester? Opa en Oma waren gisteren in de dierentuin en hebben je wel een beetje gemist. Er zijn kleine gorilla's en leeuwtjes (net zo ondeugend als jij :o)
Veel plezier (have fun!)!
Groetjes van Diane en natuurlijk Opa en Oma Woupke (en Artur en Sam)

Anonymous said...

Lieve Xan,
Wat leuk, dat je al een vriendje hebt.Wel bijzonder, dat hij precies op dezelfde dag geboren is als jij en ook nog eens even oud is, dus van 29 DEC. 2000.Wij zijn wel erg benieuwd naar jouw vriendje Tommy,misschien zien wij de volgende keer wel een foto van jullie.Veel liefs van opa en oma en natuurlijk een knuffel voor Vosje, Bus en Bo.