Thursday, November 1, 2007

Halloween Decorations en Varitek!

Eigenlijk heb ik niets verteld over Halloween, dus dat wil ik nog wel even doen. Gisterenavond was er ook geen tijd meer voor, want we gingen pas om half tien bij Will weg. Will is mijn vriendje. Hij zit in mijn klas. Hij was verkleed als een Dementor uit Harry Potter. Heel eng. Nadat we pizza hadden gegeten bij Tina - dat is ook een moeder van iemand op school en ze had wel 25 kinderen uitgenodigd en mischien wel net zoveel grote mensen - hebben Will en ik samen 'trick or treat' gelopen. Dan ga je verkleed langs alle deuren met een zaklamp en een tas voor het snoep dat je krijgt als je aanbelt. Als de deur opengaat zeg je 'trick or treat', en dan krijg je snoep. Heel veel. Zelfs hele grote chocoladerepen, marsen en andere candybars. Heerlijk. En als dank roep je 'Thank you. Happy Halloween.' Alle huizen waren versierd. Voor de deur stonden pumpkins met scary faces en lichtjes erin. En spinnenwebben, spinnen, skeletten, zombies, fogmachines en angstig schreeuwende stenen. Heel spannend. Het mooiste 'haunted house' had Will's moeder Jane gemaakt. Met een huisje waartegen een auto was gecrasht, een zombie in een slaapzak en een heel kerkhof. Een steen die als je langsliep riep ' Go awaaaaayyyyyy' Een fogmachine en de i-pod speelde buiten met griezelmuziek. Heel geweldig allemaal. Je ziet het huis op de foto. Als er een prijs te verdienen was voor het engste huis had Will's huis het moeten krijgen. Toen WIll en ik twee straten hadden gelopen, hadden we een zak vol snoep en waren we moe. We zijn toen bij Will de buit gaan bekijken. We mochten ook al van ons snoep eten. En toen kwam Henry thuis met een sloop vol snoep op zijn rug. Henry is Will's oudere broer van 9. Hij was voor het eerst alleen met vriendjes gaan 'trick or treaten'. Papa en mama waren met Will en mij meegelopen. Henry was helemaal naar onze straat geweest, naar Waban Av. om te kijken of Jason Varitek ook aan 'trick or treat' deed. Varitek is de catcher van de Red Sox. En hij was thuis. Henry vertelde dat hij voor de deur in zijn 'rock' zat met een enorme schaal snoep. Hij had Henry ook een handtekening op zijn groene spookhandschoen
gegeven. Heel cool. Volgend jaar ga ik ook bij Varitek langs, zeker weten.

2 comments:

Tjan said...

Wat een enge foto zeg, en dat zo vlak voor het slapengaan! Leuk hoor, dat Halloween in Amerika zo'n groot feest is dat zelfs beroemde honkballers eraan meedoen! Hier in Nederland kom je heel af en toe een verdwaalde pompoen tegen en verkoopt alleen Xenos Halloween-spulletjes. Nou ja, verkopen... het staat in de winkel. Leuk om hier te lezen hoe dat in Amerika gaat!

Anonymous said...

Halo Xan, wat een leuke tekeningen heb je gemaakt en wat een geweldige Halloweendag hebben jullie gehad zeg,spannend he dat trick or treatspel en wat fijn om te lezen, dat de mensen in de buurt jou en Will zo verwend hebben met snoep.Volgens oma kunnen jullie weken vooruit met al dat lekkers. Het versierde huis van Will verdient zeker en dat ben ik met je eens een prijs, maar ik vind, dat jij en papa en mama ook al heel erg hun best hebben gedaan hoor met al dat moois in de tuin en voor de deur.Nou maar op naar de volgende Halloween,nog mooier en spannender en een handtekening van jouw favoriete Red Sox catcher bij jou in de straat, gaat vast lukken, want hij kent dat jongetje met dat blonde koppie en zijn Vosje zeker al van het voorbij gaan, dag lieverd een fijn weekend en tot de volgende keer maar weer.