Monday, July 30, 2007

Gamen met een knuffel II


Weten jullie nog dat ik beloofde dat jullie een code voor de Webkinz site zouden krijgen, zodat jullie ook kunnen gamen met een knuffel? We schamen ons hier allemaal wel een beetje, want die belofte was in april. En de knuffel voor jullie was al dezelfde maand in huis. Maar hij kwam maar niet op mijn blog. Maar beter dan laat dan nooit zullen we maar zeggen. Op de foto zien jullie de knuffel. Het is de witte poes. Hij heet Groenoogjeblauw, omdat zijn broertje - ook op de foto - twee verschillende ogen heeft. We hadden namelijk een extra poes met code gekocht, omdat jullie zolang hebben moeten wachten. Maar helaas: door wat inloggehannes van mama zijn we de code van de oranje poes kwijt en kreeg de witte poes - eigenlijk heette die Sneeuwvlokje - de naam van de oranje poes. Heel gedoe dus:-) Anyway: je logt in op www.webkinz.com met inlognaam "Vondeltje" - van Vondelschool - en inlogcode "xandejong" en dan kun je gaan gamen met het witte Groenoogjeblauw:-) O ja, je kunt maar met 1 persoon tegelijk gamen met een code, maar jullie zullen het ook wel niet allemaal tegelijk doen. Veel plezier en laat me nog even weten of je het leuk vindt. Zo ja, dan kopen we nog een Webkinz voor jullie erbij. Ondertussen doet mama haar best om de oranje Snowie nog aan de praat te krijgen:-) Doei!!

2 comments:

Tjan said...

Bij ons in de straat woont Beertje, en dat is een oude zwerfkat. Net als Groenoogjeblauw is hij wit (of beter: was hij ooit wit), en net als jouw Webkinz - en net als David Bowie - heeft hij twee verschillende kleuren ogen. Kijk maar eens hier, daar staat een foto van hem: http://www.groenoordleiden.nl/fvdw/beergr.jpg

Anonymous said...

Halo Xan,
Wat een leuke witte knuffel zeg poes Sneeuwvlokje, zij lijkt heel erg op onze langharige grijsblauwe Pers, die wij vroeger hadden, het was een katertje en heette Gipsy. Gipsy had ook nog een zusje Nelly, zij was een schildpad-Pers beetje gemengd bruin, zwartbeige gekleurd poesje.Papa en Annet waren erg dol op deze poezen, ze konden er leuk mee spelen, maar gamen laten wij nu aan jou en je vriendjes in Bussum over met Groenoogjeblauw, leuk gevonden hoor die naam. Heel veel plezier met het gamen.Veel liefs van opa en oma.