Saturday, July 14, 2007

Weer Whale Watchen

Iedereen wil het, en ik wil steeds wel mee, want het is best leuk en ook papa kon dit keer mee, dus zijn we weer gaan Whale watchen. Dit keer was het niet zo koud en winderig, dus was er niemand zeeziek zoals die keer met Arja, Carl en Yara. Natuurlijk probeerde iedereen weer een tail op de foto te krijgen.

Papa had de mooiste staart geknipt bleek na onderzoek van alle camera's, lekker binnen, want het waait toch wel hard, ook al was het niet zo koud. Papa probeerde stiekem nog mooiere plaatjes te laten zien, door foto's te maken van de walvisfilmpjes in de boot. Mooi dat we er niet in trapten.




Samen met papa op de punt van de boot gestaan tijdens de terugreis. Neus in de wind en kijken hoe Boston dichterbij komt en naar de dreigende onweerswolken en zonnestralen.






Gelukkig ging het niet regenen. De wolken dreven gewoon over en het was heerlijk warm op de kade. Annet en Domi trakteerden op een etentje, wederom bij Joe's, omdat je daar zo lekker aan het water zit, en vooraf een borrel aan de bar. Ik natuurlijk een cola, maar wel net als een grote mensen drankje met kersen erin.

1 comment:

Anonymous said...

Hallo Xan,

Opa Jan en Oma Sjaan willen je ook de groeten doen en een heel fijne vakantie wensen. Ik lees dat je de walvissen weer hebt gezien, dat vonden opa en oma ook erg mooi! En weet je wat we ook zo leuk vonden? die lekkere bagels en koffie bij Starbucks! Ik hoop dat we het volgend jaar weer over doen. Veel liefs van opa en oma en tot ziens.