Friday, March 28, 2008

Annets boek: Vuurkoraal

Zo heet het. Vandaag kwam het pakje. Niet met het boek van Annet erin, maar met een dun boekje waarin wordt verteld over Annets boek. Voor wie het niet weet: Annet is mijn tante. En zo'n dun boekje is een brochure. Er staat een hele grote foto van Annet in. Mama las voor uit de brochure waar Annets boek over gaat. Er is een meisje dat op duikvakantie gaat. En dan is ze ineens verdwenen. Niemand kan haar vinden. Will luisterde ook mee. Hij denkt dat een seamonster het meisje heeft opgegeten. Een giant octopus. We vinden het heel spannend, maar we weten pas over twee maanden wat er met het meisje is gebeurd. Dan pas kun je Vuurkoraal kopen. Maar misschien wil Annet het me volgende maand wel vertellen, stiekem. Nu maken Will en ik vast reclame voor haar:-)

2 comments:

Tjan said...

Een seamonster?! :-o Nou zeg, lekt hier zo maar de plot van het boek van je tante uit... Die Will mag nooit meer raden ;-) Wel goed dat jullie samen reclame maken voor Annet, daar in Amerika. Misschien wordt het boek over de giant octopus dan wel in het Engels vertaald. Of zou er toch iets anders gebeurd zijn met het verdwenen meisje?

Anonymous said...

Lieve Xan,
Heel fijn dat jullie reclame maken voor het boek! Je brengt me wel op een idee met die giant octopus. Hebben jullie fijn geskied? Hier begint het een beetje warmer te worden, maar het regent nog wel. Gezellig dat jullie binnenkort weer naar Nederland komen man!
Dikke kus, Annet en Domi