Wednesday, May 16, 2007

Konijntje is weer vrij

Gisteren hebben we het konijntje vrijgelaten. 's Middags zetten we hem midden het bos, voor het huis. Na een kwartier zat hij er nog - en dat met al die wilde dieren hier. Toen wilde mama hem houden. We hebben konijnenvoer gekocht, een bedje, stro en een bakje. Het konijn mocht uit het bad, in de bench van Vosje. Een uur later gingen we kijken - het konijn was uit de kooi ontsnapt en zat verstopt achter de wc. Toen heeft papa hem mee naar buiten genomen en hem midden op de weg gezet. Toen rende hij wel het bos in. Ik moest heel erg huilen - ik had nog nooit een konijn gehad. Papa zegt dat het 'beter is zo'. Dat vind ik stom, want ik heb geen konijn meer.

2 comments:

Anonymous said...

Lieve Xan,
Oma kan zich heel goed voorstellen, dat jij even moest huilen toen dat lieve kleine konijntje weer het bos in werd gestuurd. Jullie waren natuurlijk al een beetje aan elkaar gewend en dan is het wel wat verdrietig om het kleine beestje te moeten laten gaan, maar een wild konijntje hoort zoals papa al zei toch meer in de natuur. In ieder geval heel lief dat jij zo goed voor het beestje hebt gezorgd,het is nu weer bij z`n andere vriendjes in het dierenbos en jij kan weer alle aandacht geven aan Bus en Bo en niet te vergeten ons aller lieve Vosje, die toch ook een schatje is.xxx oma Gepke en natuurlijk ook veel liefs van opa Wout.

Tjan said...

Hoi Xan,
Hoe verdrietig ook, papa heeft natuurlijk groot gelijk dat het beter is zo. En hij kan het weten, want hééél lang geleden (toen het haar van papa nog langer was dan dat van tante Annet nu), heeft hij met zijn muzikantenvriendjes al een liedje gemaakt over de plek waar jouw konijntje nu is: 'far away where the rabbits play'. Vraag het maar eens aan hem, misschien zoekt hij dan het cd'tje dan voor je op in een of andere verhuisdoos.

groetjes van
Joke & Gert-Jan