Sunday, May 6, 2007

Junior Guppy

Junior GuppyGisterochtend lekker gezwommen. Ik zit bij de 'Junior Guppies'. Met twee andere kindjes krijg ik zwemles van Jen. Ze is heel aardig en ze vindt dat ik al best goed zwem. Hier heet schoolslag Breast Stroke en Crawlen heet gewoon Crawlen. Het water is wel kouder hier, en er zit meer chloor in. En iedereen moet een badmuts op. Ik zwem bij de YMCA. Mama en papa moeten steeds een beetje gniffelen als ze zeggen dat ze me daar naartoe brengen.

3 comments:

Anonymous said...

Hoi Xanny stoer hoor die badmuts. Fijn, dat je het zo leuk vindt bij je `Junior Guppies`.In September Oktober vinden wij het leuk om een keertje te gaan kijken bij jouw club.Ondertussen heel veel plezier daar met de Breast Stroke en de crawl.Liefs van opa en oma ook voor je papa en mama.

Unknown said...

Hoi Xan,
Ik ben ook hard aan het zwemmen. Misschien dat ik in juni mijn A ga halen. Ik moest naar het ziekenhuis voor een hechting bij mijn wenkbrauw. Heb je daar ook diplomazwemmen? We hebben de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Voel jij je al een beetje thuis in Amerika?? Gave foto's uit New York! Heel veel groeten van ons allemaal. Joost & Teun

Xan said...

Xan@Joost en Teun,
Mijn A heb ik al, maar ik vind zwemmen zo leuk dat ik hier ook weer op zwemles zit. Hoe het met diploma's gaat hier, weet ik niet precies, maar er zijn iets van zes groepen. Na de junior guppies, ga ik naar de guppies, dan naar de fishes, dan de flying fishes en dan - yes! - word ik een shark, maar of ik dat red weet ik niet, dan ben ik weer terug in Nederland. En daar zou ik nu ook nog steeds het liefste willen zijn, ook al is iedereen erg aardig voor me, maar Engels is gewoon lastig. En ik mis mijn vriendjes om echt lekker mee te spelen. Toch voel ik al wel een beetje thuis hier, doordat al onze spullen er nu staan. Ik heb een foto van jullie huis gezien, mooi hoor. Krijgen jullie mooie kamers? En een schommel en een glijbaan in de tuin? Stuur maar foto's want ik ben heel benieuwd. Sterkte met het verhuizen. Heel veel groeten van mij.