Saturday, February 23, 2008

Skien White Mountains

Het skien was weer leuk. We zijn de eerste twee dagen naar Mount Cranmore geweest en de laatste dag naar de twee bergen van Attitash. Alle twee de skigebieden zijn vlakbij de Bartlett Inn, waar we ook met opa Wout en oma Gepke zijn geweest. Met mama deden papa en ik we de easy green en blue slopes en samen deden we de black slopes. Het was cool. Wel ben ik een keer hard gevallen. Net als mama. De slopes van Cranmore waren heel icy. Soms had je gewoon geen grip. Attitash was veel beter. Daar staan ook heel veel sneeuwmachines om extra sneeuw op het ijs te gooien. Dat was wel nodig, want donderdag was het -10 graden celcius in het skigebied. Zelfs papa moest een bivakmuts op, want het was gewoon te koud in de lift. Goggles, dat zijn skibrillen waren zeker de laatste dag nodig, toen het begon te sneeuwen. En ik had toen ook pads in mijn skiboots en gloves die uit zichzelf 6 uur warm blijven. Heerlijk. Skien is echt de allerleukste sport. Kijk maar op het filmpje

2 comments:

Unknown said...

Jongens, wat kunnen jullie goed skiën! Gaaf, dat filmpje.
Ik heb enorme zin om weer naar Amerika te gaan. Ben Domi aan het overhalen. Cassis zit bovendien bijna de hele zomer volgeboekt, dus daar zouden we maar een weekje terecht kunnen. Nou ja, even kijken hoe het loopt.
Dikke zoen, Annet

Anonymous said...

Hoi Xan,
Wat leuk om jullie zo te zien skien,geweldig, dat wij dat allemaal zo op het internet kunnen volgen, jullie kunnen het al aardig goed zo te zien. Opa en oma vinden het erg leuk, dat wij ook in dat gebied waren afgelopen nazomer, Indian Summer was toen prachtig, maar zo in de winter is het er ook schitterend.Wij kijken uit naar de volgende skifilm, want jullie boffers gaan over drie weken weer, leuk hoor.Veel liefs uit Ridderkerk.