Monday, February 4, 2008

Go Pats, go.....!!!

Gisteravond hebben we de Superbowl game gekeken bij Will, een vriendje van mij. 's Middags hadden we al een Patriots pet gekocht. De game was zo spannend dat Will en ik niet konden kijken. We hebben met de andere kinderen Scooby Doo gezien. Mama zat boven met nog een paar moeders te praten en papa zat met de andere grote mensen en grote kinderen beneden naar de game te kijken. We hoorden ze in het begin nog wel juichen in de basement maar dat werd steeds minder. Uiteindelijk verloren de Patriots van de Giants. Dat wil zeggen dat Boston van New York heeft verloren. Dat is net zoiets als Feyenoord van Ajax verliest. Extra zielig is dat de Patriots tot nu toe alle wedstrijden hadden gewonnen en de Giants niet. En toch winnen die stomme Giants. Will was heel erg verdrietig. Hij wilde naar New York 'to kick some buts' en omdat niet kon, zei hij dat hij nooit meer naar New York zou gaan. Ik ga ook nooit meer. Rot Giants.

5 comments:

Anonymous said...

Hoi lieve Xan,
Jammer van de Giants, volgende keer beter zullen we maar zeggen en dan als troost maar hopen,dat het marmotje snel zijn schaduw ziet dan wordt het misschien wel snel lente.Leuk gemaakt hoor Xan.Liefs uit Ridderkerk.

Anonymous said...

Wij bedoelen natuurlijk,jammer dat de Patriots verloren hebben van de Giants, maar dat had je wel begrepen natuurlijk.

Anonymous said...

OH Xan,
oma leest de dingen verkeerd,het marmotje moet zijn schaduw juist niet zien, nou laten wij daar dan maar voor gaan duimen, want een vroege lente zou wel lekker zijn.Dag lieverd.

Tjan said...

Oma was ook nog een beetje winterslaperig, zo te zien ;-) Hier in Nederland schijnt het dit weekend een soort van lente-achtig te worden. Da's mooi, want het lijkt wel of het hier nu al twee jaar onafgebroken herfst is.

Hebben jullie trouwens ook weleens een normale dag in Amerika? Is het geen Marble-day, dan is het wel Groundhog-day of Super Chooseday... En dan al die belangrijke sportwedstrijden nog... Never a dull moment, daar!

Anonymous said...

@Oma en Tjan, wij vonden het ook wel heel grappig wat oma al opschrijft. Maar van al die regen word je ook niet goed, hebben we hier afgelopen week gemerkt. Dan kun je nog zoveel feestdagen hebben, maar het is toch het fijnst als je buiten kunt spelen. Gelukkig sneeuwt het weer! Laat hier de lente maar even wegblijven, skien is veel te leuk!