Wednesday, April 9, 2008

Reading isn't that bad

Mama wil dat graag horen. We oefenen veel lezen, maar ik blijf nog steeds math - dat is rekenen - het leukst vinden. Maar ook niet zo leuk dat ik het voor mijn plezier doe. Lezen wel. Vooral de oude Suske en Wiskes van papa. Iedere avond voor ik ga slapen, of zoals nu. Lekker plaatjes kijken en soms lezen. Maar het is wel lastig. Ik lees op zijn Engels en dan klinkt alles vanuit het Nederlands heel gek:-)

3 comments:

Tjan said...

Ik kan me voorstellen dat het heel raar klinkt om Susky and Wisky op z'n Engels te lezen. Wat een stoer Beatles-shirt, trouwens!

Anonymous said...

bHoi lieve Xan,
Wat leuk,dat jij papa,s oude Suskes en Wiskes aan het lezen bent. Oma heeft op zolder gekeken of er misschien nog wat Suskes en Wiskes lagen,maar helaas niets gevonden, wel een paar andere stripverhalen zoals Asterix en Obelix, een Pink Panter, een Kuifje en andere.Misschien wel leuk om plaatjes te kijken, want Nederlands lezen is natuurlijk best moeilijk voor je en stripverhalen zijn dan zeker niet het makkelijkst om mee te beginnen, plaatjes kijken is ook al cool. Nou lieverd tot volgende week Zondag, dikke kus van opa en oma uit Ridderkerk.

Anonymous said...

xan@oma De Pink Panter vind ik hartstikke cool en Asterix ook. Ik wil ze graag lezen volgende week.

xan@tjan Ik heb ook nog een Rolliing Stones shirt:-)