Tuesday, April 15, 2008

Homerun


Het is nu echt een beetje lente hier. Het gras wordt elke dag een tikkie groener en overdag is het 20 graden. Dat betekent ook dat het baseball weer is begonnen. Vos' favoriete spel is het chasen van haar rode bal - als honden konden baseballen zou ze de ster van het veld zijn ;-) De Red Sox hebben de laatste vier wedstrijden gewonnen, en vanavond spelen ze weer tegen de Yankees. Dat was gisteren zelfs op het jeugdjournaal: een bouwvakker had stiekem een Red Sox shirt in de betonnen vloer van het nieuwe Yankee stadion in New York verstopt. De Yankees waren zo bang dat dit nog meer ongeluk zou brengen voor de Yankees dat ze met drilboren de nieuwe vloer hebben opengemaakt om het shirt eruit te halen.

3 comments:

Tjan said...

Dit verhaal zat gisteren zelfs in het RTL-nieuws. Erg grappig!

Tjan said...

O... ik zie nu dat je het Nederlandse Jeugdjournaal bedoelde. Domdom... Bestaat er in Amerika eigenlijk ook zoiets als het Jeugdjournaal. Vast wel, op een van die honderden kanalen daar...

Anonymous said...

wat een verhaal zeg:-) Maar het helpt de Yankees natuurlijk niets, dat opgraven van dat shirt. De Sox gaan toch wel winnen, met of zonder shirt. Go Sox, Go!!