Thursday, January 3, 2008

-18°C

Zo koud was het vannacht. Net zo koud dus als in de ice bar voor hotel New York, maar dan met wind erbij. Brrrr. Toen we opstonden was het -12°. Vos ging heel even snel naar buiten voor een plas en een poep, maar was nog vlugger weer binnen. Bus wilde ook niet echt, maar ging uiteindelijk toch, want hij haat de kattenbak. Het stukje van de auto naar school was zo koud dat mijn keel er pijn van deed. In de krant stond zelfs dat je huid kapot kan gaan van de vrieswind. Vandaag blijft het zo ontzettend, niet fijn koud, maar morgen wordt het gelukkig weer warmer.

2 comments:

Anonymous said...

Brrr,wat koud.
Wel prachtige ijspegels.Gelukkig maar dat die kou niet zo lang duurt.Bij ons is het ook best wel onaangenaam koud, maar dat komt door de Oostenwind en ook die kou zou maar een paar dagen duren,niets zo veranderlijk als het weer.Soms zijn wij daar erg blij mee he Xan. Hoe het ook zij,de natuur levert heel mooie plaatjes op, wij kijken uit naar de volgende foto`s.Dag Xan veel liefs ui Ridderkerk.

Tjan said...

-18? Dan hadden jullie het net zo koud als de perenijsjes in onze vriezer. Ik heb ze nog gevraagd hoe koud dat was, maar ze gaven geen antwoord. Daar hadden ze het waarschijnlijk dan weer té koud voor. Heb ze daarna snel weer teruggelegd, want ze gleden bijna van hun stokje.