Sunday, September 30, 2007

Apple picking...

...is groot hier. Mama keek op internet en vond wel 50 'apple picking'-boomgaarden in de buurt. Ze was getipt door de moeder van een voetbalvriendje. Eigenlijk wilde ik niet. Vond het stom. Zeker de file er naartoe. Het leek wel of iedereen appels wilde plukken. Maar het was toch wel errug leuk.
De 'Honeypot'-boomgaard was enorm. Er groeiden wel 30 verschillende appelbomen. Bij de ingang kochten we een tas en toen was het plukken. Overal waren ladders die je in de bomen mocht zetten. Het was klimmen, plukken en appels eten, totdat we misselijk waren.
Aan het eind van de boomgaard kon je ook nog pompoenen kopen, maar dat hebben we niet meer gedaan, want papa droeg een hele zware tas met appels. Kijk maar hoeveel appels we hebben. En de knuffel bovenop is de 'green monstah' die ik gister heb gekregen bij de Red Sox. Weet je gelijk hoe die eruit ziet.

2 comments:

Anonymous said...

Halo lieve Xan,
Terwijl wij druk bezig waren met naar Nederland te vliegen en bij aankomst weer erg moesten wennen aan het natte weer hier, heb jij weer allemaal spannende leuke dingen meegemaakt zeg, je bent een enorme bofferd, dat je papa voor jou en mama twee kaarten had gewonnen voor de Red Sox, zodat jullie met z`n drietjes dit geweldige evenement hebben kunnen bijwonen en Zondags dat originele apple picking, lijkt mij ook heel erg leuk hoor zelf zoveel appels plukken en ze nu ook maar lekker opeten he Xan. Wat een grappige knuffel heb je er trouwens weer bij,veel plezier ermee hoor jongen en we zullen maar zeggen tot de volgende keer, dag lieve Xan veel liefs van opa en oma, die het bij jullie in Amerika heel erg naar hun zin hebben gehad.

Anonymous said...

Hé Xan,
Leuke foto's hebben we gezien van oma Gepke en opa Wout. Wij hebben ook wel weer zin om te komen, maar ja, dat kan nog even niet. Eerst komen jullie naar Amsterdam! Dat vinden we heel erg leuk.
Hier gaat alles goed. We zijn een beetje verkouden, want hier wordt het al herfst. Annet gaat morgen naar India voor haar werk en Domi is het daar niet mee eens, want het is niet gezellig. Maar het is maar voor vijf dagen. Nou Xan, liefs voor Irene, Peter, Vosje en de poezen en we hopen jullie snel weer te zien. Dikke kussen, Annet en Domi