Sunday, October 21, 2007

Bezoek van Halloween spook

Net ging de deurbel. Toen we opendeden stond er een 'trick-or-treat' emmertje voor de deur. Zo heet het emmertje dat je meeneemt tijdens Halloween om snoepjes in te doen. Dit emmertje zat al vol cadeautjes. Bat and cat koekjes, scary stickers voor op het raam, een glow in the dark pompoen stokje, een tekening van een spook en een gedicht. Geen afzender. Niemand te zien in de straat. Het gedicht gaf uitleg. De Halloween spirit was langsgeweest met cadeautjes en een opdracht: we moeten de Halloween spirit verspreiden. We moeten twee emmertjes met cadeautjes maken, het gedicht kopieren, de tekening van het spook op de deur plakken en binnen een dag bij twee andere mensen, die geen spook aangeplakt hebben, onze emmertjes brengen. Voorwaarde: we moeten het stiekem doen. Aanbellen en hard wegrennen, anders roepen we de vloek van het Halloween spook over ons af. Boo! Wie zou ons spook zijn geweest? Vast een vriendje van school, maar wie? Halloween wordt steeds leuker. Morgen gaan wij voor spook spelen:-)

PS: het wit beschilderde spook pumpkinnetje hebben we gisteren op school gekocht, op de herfst fair. Was heel leuk met veel pompoenen, een springkussen, donuthappen, grabbeltonnen en nog veel meer!

1 comment:

Anonymous said...

Halo Xanny,
Wat gezellig spannend allemaal he dat Halloween. Opa en oma volgen het iedere dag, zijn nu wat later want opa had een beetje ruzie met de computer,nu alles weer goed gelukkig.Veel plezier met alles. Liefs van opa en oma uit Ridderkerk ook voor Vosje ,Bus en Bo en natuurlijk je papa en mama.