Tuesday, August 28, 2007

Zwemmen in de Pacific

Is het anders zwemmen in California in de Pacific Ocean? Ja, kan ik je zeggen. Je ziet er surfers. Onwijs cool. Het water is lekker warm, 77 graden zegt papa. Bijna even warm als de lucht en dat is wat anders dan de zee bij Boston. Die is vreselijk koud. In de Pacific zie je bruine pelikanen. En er zijn onwijs hoge golven. Zo hoog dat mijn knieen er kapot van gingen. En langs de zee loopt een snelweg, die heet de highway 101, en je kunt overal stoppen om even de zee in te springen. Dat hebben we dan ook gedaan. Volgend jaar wil ik weer, maar dan om surfles te nemen.

3 comments:

Anonymous said...

Halo lieve Xan,
Wat een spannende en leuke verhalen over jullie vakantie, opa en oma hebben er echt van genoten en wat heb je een stoere zwembril op joh. Jij bent wel een boffer hoor,naar Legoland, naar de zoo en daar pasgeboren panda`s zien en zelfs vechtende nijlpaarden, toe maar zeg, over de walk of fame lopen, gaaf hoor,weet je trouwens, dat er in Rotterdam ook een walk of fame is, waarschijnlijk heb je daar met papa en mama ook wel eens gelopen.Dat cowboydorp waar jullie geweest zijn doet oma herinneren aan een vakantie in Cran Canaria in 1974,papa weet het waarschijnlijk nog wel, wij hebben toen ook een cowboydorp bezocht waar diverse films opgenomen zijn.Papa en Annet waren er toen niet weg te krijgen zo spannend vonden zij alles wat daar gebeurde.Nou Xan, wanneer je dit leest ben jij volgens ons aan je eerste schooldag in je nieuwe klas begonnen, heel veel plezier daar. We horen er snel over, want oma en opa komen er over twaalf dagen al aan, kijken er net zo naar uit als jij, nog 12 xsjes.Dag lieve Xan, veel liefs en tot snel ziens.

Tjan said...

Hé Xan! Volgens mij heb je je duikbril op z'n kop op je kop! Of is dat hip in Amerika?! Leuke verhalen en foto's hoor, over jullie vakantie. Spannend, dat berenavontuur. Alleen zie ik hem niet op de foto. Misschien als ik m'n bril op z'n kop zet... :-)

Xan said...

@Tjan,
Mama durfde geen foto te maken, uit angst dat de flits hem boos zou maken. Vandaar:-)