Tuesday, August 5, 2008

Last Dinner Boston?

We don't know yet. Morgen hebben we nog een laastste beetje normale dag in Boston, maar overmorgen komen de movers. Ik heb al stickers in mijn kamer wat met lucht- en wat met zeevracht naar Engeland moet. Niet leuk. Gelukkig heb ik nog zwemles deze week. En morgen speel ik misschien bij T.J. en heb ik een sleep over bij Will. Dat voelt tenminste normaal. Morgen gaan ook Vos, Bus en Bo naar de kennel. Volgende week zijn ze al in Nederland, terwijl wij op vakantie zijn aan de andere kant van Amerika. Dat is best gek. En ik zal ze heel erg missen, want ze mogen Engeland pas januari in. Stomme Engelsen. De foto's zijn van toen alles nog normaal was. Gewoon dagje Boston, nou gewoon. Het weer is een beetje van slag. Every day thunderstorms. We aten bij Joe's aan de haven en toen ging het regenen. Wij met ons bord naar binnen. En toen barstte het los. Hagelstenen zo groot als stuiterballen in zee, niet normaal. Na een kwartiertje was het droog. En kwam iedereen weer naar buiten. Wij ook.

2 comments:

Tjan said...

He Xan! Weer verhuizen... Als er iemand weet hoe hij snel weer nieuwe vriendjes maakt, dan ben jij het wel! Het voordeel van Engeland is dat het een land is waarvan je nu in elk geval de taal al spreekt (al hebben ze daar wel een beetje een funny accent). Enne, voor je het weet is het jaar om, ben je acht en komen ook Bus, Bo en Vos naar Engeland.

Succes met inpakken en een prettige vakantie. Have fun!

Anonymous said...

Hallo lieve Xan,
Alweer inpakken en verhuizen naar Engeland dit keer, voor familie en vrienden een flink stuk dichterbij en voor jou en papa en mama ook natuurlijk,maar je moet eerst wel weer een boel dingen achterlaten waar je inmiddels aan gehecht was, school, vriendjes en sportclubs. Het voordeel nu is wel, dat je het Engels al goed spreekt en je dus nog makkelijker vriendjes gaat maken. Wat de dieren betreft is het inderdaad wel jammer, dat zij niet gelijk mee kunnen naar Engeland, maar Vosje gaat naar familie en je kan haar gelukkig dan wel eens op gaan zoeken in Nederland. Oma en Opa zullen Vosje in ieder geval heel erg verwennen tijdens haar logeerpartij bij ons. Wij beloven, dat wij echt heel lief voor haar zullen zijn en dat zal tante Arja zeker ook doen. Nou lieverd maak je maar niet al teveel zorgen, Vos is in goede handen en OP Bus en Bo wordt ook goed gelet. Heel veel succes met alle voorbereidingen voor de verhuizingen en het inpakken. Dag Xanny, liefs van ons uit Amsterdam,ook voor papa en mama